LÄGENHETSRENOVERING
en utmärkt investering

Fördelaktigt att renovera

Fördelarna med att renovera en lägenhet eller en annan bostad är uppenbara.

Ökat värde på din bostad, minder underhåll. Men först och främst kommer renoveringen, tillbyggnationen eller nybygget skapa din drömbostad.

 

Kanske har du i dagsläget ett slitet kök, badrum eller så kanske du vill ändra planlösningen för att förenkla och skapa nya utrymmen. Här i Stockholmsregionen och i andra storstadsområden ökar en renovering med få undantag värdet på din bostads. Självklart hjälper vi dig med ROT-avdraget för ditt projekt.

En seriös aktör med goda referenser

Genom att anlita Wall BF har du garantier för att du får vad du betalar för och att renoveringsprojektet genomförs efter konstens alla regler. Vi har stor erfarenhet av olika typer av renovering i Stockholm; vi har våtrumsbehörighet och inte minst bra referenser från arbeten vi utfört tidigare.

 

Vi hjälper dig med hela processen från idéstadie till slutbesiktning. Du får skriftliga offerter och orderbekräftelse, och vi administrerar ROT-avdraget så att du slipper.

Viktigt att tänka på vid lägenhetsrenovering

Det är värt att påpeka att själva renoveringsarbetet kommer att innebära att ditt dagliga liv påverkas under tiden som renoveringen pågår, vilket man bör vara medveten om så att man kan planera därefter. Det gäller särskilt om renoveringen innefattar badrum och/eller kök.

 

I många fall måste du därför ha tillgång till alternativ vad gäller exempelvis badrummet, då det under en period inte går att använda. I viss mån går det att undvika störningar i de dagliga rutinerna genom att ha ett tydligt schema i förväg som specificerar tid och tidsåtgång för de olika momenten.

REFERENSER

Vi har valt ut några av de projekt vi jobbat med de senaste åren.

Hoppas ni finner dett inspirerade!

REFERENSER

OFFERTFÖRFRÅGAN

Genom vår offertförfrågan specificerar du dina önskemål gällande till- och ombyggnad, renovering eller städhjälp så återkopplar så snart vi kan.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Keram bygg AB

 

Sedan 2008 har vi byggt och rennoverat villor och lägenheter i Stockholmsområdet. Självklart får du ROT-avdrag, licencierad VVS installatörer, elektirker och skickliga hantverkare. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Referenser

 

Vi har valt ut några av de projekt vi jobbat med de senaste åren.

Hoppas ni finner dett inspirerade!

REFERENSER

Kontakta oss

 

Keram Bygg AB

VIVEKA TROLLES GRÄND 10

165 54 Hässelby

Org nr: 559077-7982

 

Douglas

Telefon: 072-313 15 99

E-post: info@kerambygg.se

 

Marek

Telefon: 076-267 71 12

E-post: marek@kerambygg.se