OM OSS

OM OSS

Hej!

Marek Kwiczala heter jag och är VD för Keram Bygg AB. Jag föddes 1982 i Nowy Sacz, Polen. Så länge jag kan minns har jag jobbat som snickare och ett stort intresse för projektledning och renoveringar. Sommar 2008 kom jag till Sverige för första gången och har sedan dess jobbat med byggprojekt i Stockholmsområdet. Med en stor förståelse för trender och problemlösningar har vi haft många återkommande kunder, vilket glädjer mig. Idag bor jag i Vallentuna, Stockholm tillsammans med min familj.

 

2015 startade jag Keram Bygg & Renoveringar AB.
Idag är vi 4 hetidsanställda, vi är din totalt entrepernör gällande ditt renoverings- och byggprojekt.Vi tillhandahåller våtrumslicensierade VVS instalatörer, certifierade elektriker och erfarna snickare. Inget projekt är för stort eller för litet för oss, jag ser fram emot din offertansökan. Glöm inte titta på våra referensbilder för inspiration.

 

Hoppas vi kan få hjälpa dig med din dröm!
//Marek

REFERENSER

Vi har valt ut några av de projekt vi jobbat med de senaste åren.

Hoppas ni finner dett inspirerade!

REFERENSER

OFFERTFÖRFRÅGAN

Genom vår offertförfrågan specificerar du dina önskemål gällande till- och ombyggnad, renovering eller städhjälp så återkopplar så snart vi kan.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Keram bygg AB

 

Sedan 2008 har vi byggt och rennoverat villor och lägenheter i Stockholmsområdet. Självklart får du ROT-avdrag, licencierad VVS installatörer, elektirker och skickliga hantverkare. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Referenser

 

Vi har valt ut några av de projekt vi jobbat med de senaste åren.

Hoppas ni finner dett inspirerade!

REFERENSER

Kontakta oss

 

Keram Bygg AB

VIVEKA TROLLES GRÄND 10

165 54 Hässelby

Org nr: 559077-7982

 

Douglas

Telefon: 072-313 15 99

E-post: info@kerambygg.se

 

Marek

Telefon: 076-267 71 12

E-post: marek@kerambygg.se